Festival Rock For People Hope se vrací po loňské pauze v odlehčené verzi. Odehraje se ve dnech 13. – 14. srpna v areálu královéhradeckého Festivalparku. Tradici bylo učiněno zadost i tím, že pořadatelé opět oslovili jako dodavatele internetové konektivity společnost WIA. 

„Rock for People je jedním z největších českých hudebních festivalů s dlouholetou tradicí a mě velice těší, že se po roční pauze můžeme znovu podílet na zprostředkování výjimečného kulturního zážitku všem fanouškům rockové muziky, kteří na letiště do Hradce Králové dorazí. Jsme rádi, že můžeme přispět ke zdárnému průběhu celého festivalu a doufáme, že návštěvníci si jej i díky nám skvěle užijí,” uvedl CEO společnosti WIA Filip Malina.

WIA zajistí komplexní dodávku internetové konektivity a profesionálního WiFi pokrytí festivalu. Zúročí tak mnohonásobné zkušenosti s jednorázovými venkovními akcemi a schopnost dodat kvalitní ad-hoc řešení na klíč při tvorbě dočasné telekomunikační infrastruktury. WIA je jedním z mála operátorů zabývajících se připojením k internetu pro velké akce bez ohledu na to, o jak vzdálenou nebo náročnou lokalitu se jedná.

„Jako zástupce pořadatelské agentury samozřejmě oceňuji partnery, kteří nám pomáhají festival zrealizovat, ať již z hlediska technologického nebo jiným druhem podpory. Stojí tak trochu mimo hlavní pozornost, řekl bych v zákulisí, přesto se výrazným způsobem podílí na bezproblémovém průběhu akce. Jedním z takových partnerů je právě WIA. Chtěl bych dodat, že si vážím této spolupráce a věřím, že bude pokračovat i v letech budoucích, koneckonců stejně jako celý festival,” říká ředitel Rock for People Michal Thomes.

Dvoudenní program festivalu je nabitý vynikající muzikou, na třech stagích vystoupí světové i tuzemské kapely a interpreti. Kromě hudby čeká návštěvníky zajímavý doprovodný program – art stage s diskuzemi a performance, eko-městečko s představením neziskových organizací, pestrý street food, pivo od lokálních i větších pivovarů. Pro návštěvníky je zajištěna možnost parkování i kempování. Dvoudenní vstupenky lze stále zakoupit na webu pořadatele za 1 490 Kč. Držitelům vstupenek je garantováno 100% vrácení peněz v případě zrušení akce.