Přinesli jsme vánoční nadílku až k Vám domů!

Během vánočních svátků se noví i stávající zákazníci s předplacenou WIA TV mohou těšit z mnoha filmových a dětských televizních kanálů zdarma. Od 1. 12. 2021 do 31. 12. 2021 jsme pro vás připravili, společně s naším partnerem SledováníTV, jako dárek kanály AMC a JimJam.

Od 18. 12. 2021 do 2. 1. 2022 Vám bude umožněn přístup k balíčku Filmbox + Filmbox OD, ve kterém naleznete 13 filmových kanálů a přes 160 filmů. Také se dočkáte velmi oblíbeného dětského kanálu Disney Channel. A pokud máte rádi dokumenty, i na Vás jsme mysleli. Ve stejnou dobu totiž na své WIA TV naleznete i National Geographic.

Celá akce platí pro všechny naše zákazníky s aktivní TV službou. Navíc se nikde nemusíte upisovat ani nikam chodit. Televizní kanály se Vám automaticky aktivují po dobu trvání akce.

 

● ● ●

K Vaší WIA TV teď ZDARMA dostanete 17 televizních kanálů s nespočtem zábavy.

● ● ●

 

Přemýšlíte o spolehlivějším a rychlejším internetu? Teď je ten správný čas na změnu! Naše podzimní akce 3+1 měsíc zdarma totiž pokračuje. Pokud si objednáte službu WIA DSL v tarifu od 20 Mbit/s na 3 měsíce, získáte k prvnímu předplatnému WIA TV na vyzkoušení zdarma. Naše akce můžete nalézt přehledně vypsané na našich webových stránkách v sekci Dotazy.

______

WIA je poskytovatelem komplexních telekomunikačních služeb, který na trhu působí už od roku 2002. Díky dlouholeté tradici WIA zajišťuje spolehlivé služby všech velikostí a různých oborů pro malé obchody až po mezinárodní korporace. Základem práce ve WIA je opravdová podpora zákazníka a ochota řešit i nestandardní úkoly. WIA si v poskytování služeb velmi věří, proto činí její SLA 99,97 %.