Optická síť je v současné době tím nejlepším možným řešením pro superrychlý internet na doma. Stačí pouze jeden kabel a můžete surfovat po internetu s gigabitovou rychlostí. Jelikož ve WIA víme, že tento typ připojení je budoucností ve světě internetu, zajišťujeme postupné rozšiřování našich optických vláken po celé České republice.

Během listopadu 2021 tak došlo k instalaci naší nové optické sítě a spolehlivého připojení k internetu o rychlosti 1 Gbit/s v ulici Hvězdova na Praze 4. Takovou rychlost nezastaví ani  špatné počasí. Napojeno bylo celkem 100 bytů a 5 nebytových prostor, na které bylo zapotřebí cca 12 km optických vláken. 

 

● ● ●

Optická síť je budoucnost v připojení k internetu.

● ● ●

 

Do celého objektu byla zapojena páteřní síť o kapacitě 10 Gbit/s, která zajistí plynulý chod všech nainstalovaných přípojek.

O optické sítě je velký zájem, proto neustále plánujeme její další rozšiřování. Pokud máte zájem o připojení Vašeho bytového či rodinného domu, kontaktujte nás na WIA e-mailové adrese.

Pohled na bytový dům v ulici Hvězdova v Praze.

Naše optické služby jsou již dostupné v Praze, Chebu a v mnoha dalších městech. Pokud si chcete ověřit dostupnost nejrychlejšího internetu na optické síti, stačí zajít na stránky WIA Optika. Jestli jste nenašli optickou síť na vaší adrese, podívejte na dostupnost internetu na DSL síti, kterou si můžete ověřit na stránkách WIA DSL

__________

Jsme poskytovatelem profesionálních telekomunikačních služeb a na českém trhu působíme již od roku 2002. Dodáváme služby zákazníkům všech velikostí a nejrůznějších oborů od malých obchodů, až po hotely, školy i mezinárodní korporace. Skutečná podpora a ochota řešit i nestandardní úkoly, to je základ naší práce. Ve službách si věříme díky poskytovanému SLA 99,97 %.