Používáte ve firmě připojení k internetu? Trápí vás výpadky a nebo přemýšlíte o záloze? Hledáte opravdu garantované parametry včetně SLA? Přemýšlíte, jestli jsou vaše data skutečně v bezpečí?

Ve WIA si zakládáme na kvalitních službách založených na širokém spektru poskytovaných služeb. Díky nonstop technické podpoře a kvalifikovaným specialistům dokáže WIA nabídnout skvělý servis, záložní připojení k internetu s velmi vysokým SLA 99,9 % a vyšším.

 

Servis

Servis je klíčová vlastnost, proč si firemní klienti vybírají připojení od WIA. Díky pravidelné profylaxi naší sítě totiž dokážeme předcházet případným problémům. Pokud si to ale situace vyžádá, jsme připraveni síť opravit co nejrychleji.

 

Podpora

Nepřetržitá technická podpora a NOC (dohledové centrum), kde sledujeme stav sítě ve dne, v noci a provádíme proaktivní dohled zákaznických přípojek, páteřních tras a dalších síťových prvků. Když má zákazník nějaký problém, jsme pro něj k dispozici. Kdykoliv. Nemusí nechávat vzkaz na záznamníku. Bude hovořit s operátorem, který okamžitě problém prozkoumá a předá na řešení tomu správnému člověku.

 

Zálohování

Většinu firemních přípojek realizujeme včetně technologicky odlišné zálohy. Každé spojení přes jakoukoli technologii se může rozpadnout. Proto je velmi důležité připojení zálohovat odlišnou technologií, aby zákazníci byli stále připojení. V případě přerušení hlavní linky se spojení včetně IP adresace přepne na zálohu do 30 s. Zákazníci výpadek primární přípojky ani nepostřehnou. Díky kvalitní záloze přípojky jsme schopni garantovat SLA od 99,9 %. 

Síť WIA je připojena dvěma nezávislými propoji do uzlu NIX.CZ a dále do uzlů SuperNetwork a Peering.cz. Zahraniční tranzit je zajištěn propojem s Google a dále dvěma propoji do sítí Cogent Communication a Twelve99.

 

Široká škála řešení a především bezpečnost

WIA nabízí firmám nejen dedikované a symetrické připojení k internetu, ale i IP telefonii a celou škálu ICT řešení, jako např. služby ve vlastním cloudu nebo firemní řešení postavené na Microsoft či Google službách. Bezpečnost zákaznických sítí je pro nás prioritou. Naše bezpečnostní řešení stavíme na produktech Fortinet, které je v síťové bezpečnosti světovým lídrem.

 

Vzdělávání specialistů

Svět se vyvíjí a nečeká. Technologie, rychlosti, požadavky. Neustále pracujeme na vzdělávání našich techniků a pre-sales specialistů tak, abychom společně sledovali nejnovější trendy a dokázali zákazníky připojit i za nejsložitějších podmínek. Každý zákazník je individuální a se svými specifickými potřebami. Pro každého zákazníka tak hledáme projektovým způsobem nejlepší řešení.

Zkuste se zeptat našich obchodníků, jestli můžeme připojit i vaší firmu.